Matsal vy

Etagévåning på högt läge med tre inglasade balkonger!

Alla bilder

Unik möjlighet att förvärva en attraktiv och spatiös penthousevåning i etagé på attraktivt läge i Malmö. Här erbjuds 128,5 kvm boyta fördelat på 7 rum och kök samt tre inglasade balkonger.
Välkommen på visning!

Planlösning

Precis vid det ombyggda köpcentret Mobilia och Kulladal villaområde ligger denna vackra etagévåning. En rymlig sjurummare med upp till 5 sovrum. Lägenheten ligger på våning elva med en magnifik utsikt mot både söder och norr. Bostaden har dessutom tre inglasade balkonger som ger ytterligare plats att disponera och njuta av.

Hallen rymmer plats för avhängning och förvaring i dess inbyggda garderober. Här finns även bostadens gäst-WC.

Vidare leds vi in till det rymliga vardagsrummet varifrån man når en av balkongerna med fantastiskt vy över närliggande villaområde.

I anslutning till vardagsrummet är matsalen belägen. Här får man med enkelhet plats med ett rymligt matsalsmöblemang för minst åtta gäster. Genom matsalen och hallen kommer vi in i köket med dess inglasade balkong. På nedervåningen har vi dessutom ett av bostadens fem sovrum.

Från hallen går sedan den ektrappan upp till plan två som rymmer 4 st sovrum, klädkammare, helkaklat badrum med jacuzzii samt en stor inglasad balkong med utsikt mot norr.

Hall

Rymlig hall med bra plats för avhängning. Vita väggar samt grå klinkers på golvet. Gott om garderober ger plats för förvaring. 

Kök

Parallellkök med bra arbetsytor. Vit köksinredning i fullhöjd samt rostfri vask med dubbelho. Vita väggar samt gråmönstrad klinkers på golvet. Utgång till stor inglasad balkong med utsikt mot norr.

Vitvarorna består av Spis med ugn (Gorenje), spisfläkt samt kyl och frys från Electrolux,

Matsal

Med ingång från såväl vardagsrummet som köket ligger matsalsrummet. Rummet har vitmålade väggar samt en ljus stavparkett i på golvet.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge som erbjuder en fri och makalös utsikt mot både Öresundsbron och Kulladals trivsamma villaområde. Ljusa väggar samt ekparkett på golvet.

Sovrum 1

Sovrum med vita väggar samt ljus plastmatta på golvet. Tre st. väggfasta garderober.

Gäst-WC

Helkaklad gästtoalett med wc, handfat samt badrumsskåp.

Sovrum 2

Ljusa väggar och ljus stavparkett i ek.

Utgång till ovanvåningens stora inglasade balkong.

Sovrum 3

Stavparkett samt ljusa väggar.

Sovrum 4

Ljusa väggar samt parkett på golvet.

Arbetsrum (sovrum 5)

Bostadens femte sovrum som idag används som arbetsrum. Parkett på golvet samt ljusa väggar.

Badrum

Helkaklat badrum med jacuzzi, wc, handdukstork samt badrumsmöbel i vitt. Spegel med dimbar belysning.

Föreningsinformation

HSB Brf Blekingsborg är certfierad enligt HSB certifieringsregler och är belägen i Malmö, närmare bestämt på Blekingsborgsgatan 7-13 och Per Albin Hanssons väg 54-56 A-B.

Föreningen byggdes 1957-58 och lägenheterna är belägna i 2 st höghus och ett låghus med totalt 8st trapphus. Det finns i föreningen totalt 279 st lägenheter och 7 st lokaler.   2002-2005 byttes el-stigare och samtliga fönster samt taken renoverades. Dessutom byttes termostaterna och tvättstugorna samt balkongerna byggdes ut och glasades in. 
2004-2005 byttes samtliga vattenstammar i kök och badrum.
2006 renoverades trappuppgångarna.
2007 renoverades hissarna. 2010 Renoverades tvättstugorna till högsta kvalitet, belägna i markplan med fönster. Alla tvättstugor är försedda med elektronisk bokning och tvättmaskinerna är försedda med automatiskt dosering av både tvättmedel och sköljmedel, vilket kan väljas till/från individuellt vid varje tvätttillfälle. Föreningens tvätt- och sköljmedel är både allergigodkända och miljömärkta.
2013 installerade föreningen värmepumpar och solfångare.
2014-2016 relinades samtliga avloppsstammar.

Lennart Andén
Lennart Andén
Reg. Fastighetsmäklare
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun:
Malmö
Stad:
Malmö
Område:
Blekingsborg
Postnummer:
214 63
Rum:
7 rum och kök
Varav sovrum:
5
Lägenhetsnr:
132
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1957
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud:
Kabel-TV via ComHem, Internet via Ownit (100 Mbit/s)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Energistatus:
Utförd
DRIFTSKOSTNAD El:
250 kr/mån
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
125 kr/mån
Driftskostnader totalt:
375 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Driftskostnaden är schablonberäknad

Karta