040-653 49 00 info@bocenter.se

vi hjälper dig från

start till mål

        Guide till vår säljprocess

En lyckad bostadsförsäljning kräver en effektiv och genomtänkt säljprocess. Därutöver anpassas varje uppdrag efter säljarens behov och önskemål.

01

Värdering

En bra bostadsaffär börjar alltid med en kostnadsfri saluvärdering. Här går vi även igenom säljprocessen med dig och du har möjlighet att ställa frågor. En marknadsvärdering är alltid kostnadsfri.

 

 

04

Visningar

Oftast är visningarna en kombination av förhandsvisning samt, bokade och öppna visningar. Visningsupplägget bestäms alltid i samråd med säljaren.

02

Fotografering

Bra bilder ökar dina chanser till ett högre slutpris.   Av den anledningen arbetar vi enbart med professionella fotografer med gedigen yrkeserfarenhet.

 

 

05

Budgivning startar

Om många är intresserade blir det oftast budgivning. Budgivningen sker oftast elektroniskt och du får som säljare uppdatering i realtid på mobil eller dator.

 

03

Marknadsföring

Vi ser till att din bostad exponeras på relevanta bostadssajter samt på sociala medier. Utöver detta marknadsförs din bostad till befintliga spekulanter i vårt köparregister. 

 

 

06

Försäljning

Efter accepterat slutpris skrivs avtal mellan köpare och säljare. Mäklaren tar fram de avtalshandlingar som behövs och säkerställer köpet.

 

 

Ett spekulantregister med köpklara kunder.

Att sälja sin bostad är ett stort steg. Vi på Bocenter fastighetsförmedling har satt i hop en 6-stegs modul som på ett enkelt sätt åskådligör hur vi säkerställer försäljningsprocessen.  Detta tillsammans med ett aktivt kundregister garanterar att du får rätt betalt för din bostad.

040-653 49 00